Upplevelser

Kustkonferens, hummerpaket, höstlunch, svensexa/möhippa och RIB-turer. Läs mer om våra upplevelser på västkusten längre ner på sidan och kontakta oss för en offert.

Skräddarsy din västkustkonferens

Förutom goda kontakter på Pater Noster, kan vi hjälpa er sätta upp den perfekta dagskonferensen längs västkusten. Vi bokar lunch, bastu och konferensrum efter önskemål och budget. Transport mellan aktiviteterna – självklart via RIB-båt. Hör av dig med dina önskemål så återkommer vi med upplägg och offert.

Dagsturer till Pater Noster

1 Juli - 15 Augusti

Marstrand: 11.00

Upphämtning Coop Koön. Hemresa 14.30. Pris 650 sek per person.

Skärhamn: 13.30

Upphämtning Segelklubben. Hemresa 16.00. Pris 750 sek per person.

Båttaxi

På Marstrand, Åstol, Klädesholmen och Skärhamn hittar du bara några av kustens sommarkrogar. Behöver du ta dig dit eller hem via vattenvägen? Boka per person eller för en hel grupp. Vi ställer upp på kort varsel efter tillgänglighet.


RIB-upplevelse med kompisgänget

Upplev kusten i högsta hastighet. Kolla på sälar och se skären på nära håll när vi snabbt tar er från Göteborg, Marstrand eller annan plats på kusten till Käringön, Smögen eller varför inte Väderöarna? Vi stannar för ett glas eller två på vägen och återvänder till hemmahamn i solnedgången eller nästa dag. Offert och upplägg på förfrågan.


Hotell/Konferens Pater Noster

Head4Waves är transportpartner till det prisbelönta hotellet Pater Noster – Ett hem i horisonten. För mer information och bokning av hotell, konferens och transport: www.paternoster.se


För samtliga upplevelser har vi flytoveraller eller flytvästar, samt nödvändig säkerhetsutrustning efter väder. Meddela alltid skepparen om ni har tidigare skador eller graviditet så anpassar vi turen efter era förutsättningar.